Lea Rosita Pinas-Harper

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lea Rosita Pinas-Harper en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Lea Rosita Pinas-Harper heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Mijn naam is Lea Pinas en zat ...

  Mijn naam is Lea Pinas en zat met meerdere zussen hier( me zus Marion was echt ondeugend en nam het altijd voor me op) op school. Ik woonde zelf aan de Ihalibaksweg, zijstraat Pad van Wanica.Ik vond het zelf een strenge school. Was volgens mijn gevoel een rustige leerling. Kan me herinneren dat je iedere dag in de rij moest staan en het Surinaams volkslied moest zingen.Op de zaterdag had je ook les. Je kreeg op de vrijdag een weekrapport mee. Had je straf moest je naar de directeur.Kleuterschool kreeg ik les van een juf die ik mevr Akela riep. Kerstperiode moesten de leerlingen een toneelstuk i.v.m het kerstverhaal opvoeren in de kerk. Kreeg muziekles van een binnenlandsdocent, in de 4e klas had ik een hindoestaanse docente. Oh wat was zij streng. Herinneringen aan de pauzes, je kon dan voor weinig geld lekkere bami kopen, zuurgoed en ijsjes.je kreeg ook een warme maaltijd op school.Gezellig kletsen met je mede leerlingen. Suriname een heerlijke tijd. Ben in 1974 met me familie naar Nederland vertrokken.

  2005, Lea Rosita Pinas-Harper

  Lea, Surinaams-creools afkomst...

  Lea, Surinaams-creools afkomst. Deed de opleiding MBO-SD, deeltijd. Begon als bijstands moeder. Heb bij Yvonne Zebeda, Haidy Amelo, Sandra, etc. gezeten. Zelf was ik altijd goedlachs. Heb les gehad van Henk Mom, Netty etc. Na MBO, HBO/MW gedaan.Heb in de meidenhulpverlening gezeten, met AMa´s gewerkt, BAVO,jeugdpsychiatrie )geslotenafdeling. Nu werk ik als pleegzorgbegeleidster.

  2003, Lea Rosita Pinas-Harper

  Hoi, hoi, mijn naam is tuurlij...

  Hoi, hoi, mijn naam is tuurlijk Lea Pinas. Surinaams-creool afkomst. Ben niet echt groot van stuk. Heb op Hillevliet, Frankendaal en Afrikaanderplein gezeten. Ik heb bij mijn conrector dhr. Buitenkamp gewoond, in Moerdijk. Hij was conrector op de Klamdijk. Voorheen woonde ik in de Transvaalstraat. Heb les gehad van Karel Schot, overleden ( Vogelklas karel Schot). Dhr Homan-wiskunde, hij is ook overleden. De Haas, was conrector op Frankendaal. Mijn leukste docent was fred Mayer. Die 2 docenten, kleine en grote de Boer.Ik heb bij een jongen genaamd Rob Niemansverdriet,Lachbekkie gezeten, ook bij Vera Liakathoesein ( hindoestaanse), Sandra jansen, Desiree Hartman,Rob Meijer (3m2)Magareth Schenkes,Ludwina v. Elshuis,.

  2003, Lea Rosita Pinas-Harper
  ?