Lawrencia van Ommeren

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lawrencia van Ommeren en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Lawrencia van Ommeren heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik deed de opleiding commercieel mederwerker.

  Ik deed de opleiding commercieel mederwerker.

  2005, Lawrencia van Ommeren

  Ik heb tot de tweede daar op school gezeten.

  Ik heb tot de tweede daar op school gezeten. Els.., ze woonde in Delft. Ik heb n hele leuke tijd gehad met Charlotte Bogaerts. Ik heb ook veel opgetrokken met Rosita autar. Heel veel lachen gieren brullen. We hadden een speciaal ritueel voordat we een toets hadden. Nog vele andere namen waar ik nu even niet opkom.

  2005, Lawrencia van Ommeren

  De Gerardus Majellaschool die ik bedoel zat op de Noordpolderkade.

  De Gerardus Majellaschool die ik bedoel zat op de Noordpolderkade. Ik heb daar een hele leuke tijd gehad. Ik zat o.a. in de klas met Marvin Maduro, Peter Buis, Ronnie van Es, Sandie de Haan, Jolanda Braxhoofden, Marco Bontje, Jeffrey Jansen, Abdel, Dave Brakeboer, Remco Roeleveld e.a. Mijn vriendin toenertijd was Ciska Wubben. Ik mocht altijd met de jongens meedoen met voetballen,ook met de zesde klas. Meester Smabers kwam altijd met de bel en dan moesten we op het schoolplein in de rij gaan staan, de musical. Meester Coxs gooide altijd met krijtjes of propjes, zijn we ook nog thuis op bezoek geweest met de klas. Meester Middelkoop ook een hele leuke tijd mee gehad in de5e en de 6e klas, we waren blij dat we hem weer kregen in ons laatste jaar daar op school..

  2003, Lawrencia van Ommeren
  ?