Lawrence Bolger

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lawrence Bolger en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Lawrence Bolger heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Echt Heel leuk gehad tijdens mijn tijd hier.

  Echt Heel leuk gehad tijdens mijn tijd hier. Ging veel om met Tom van der Neut en David Verdonk. Alle leraren waren echt gaaf en heel inspirerend. Heb nog steeds veel aan deze opleiding te danken!

  2008, Lawrence Bolger

  Hele leuke tijd gehad op de Fontein! Heb hier ook mijn eerste echte vriendin ontmoet! Ging veel om met Niels Bouwstra en Emiel Dekkers.

  Hele leuke tijd gehad op de Fontein! Heb hier ook mijn eerste echte vriendin ontmoet! Ging veel om met Niels Bouwstra en Emiel Dekkers. De leraar die mij het meest is bijgebleven Berns (wiskunde leraar). Absoluut veel gehad aan deze periode!

  2008, Lawrence Bolger

  Super tijd gehad op de Montessorischool! Ging heel veel om met Floris Visman (was mijn beste vriend).

  Super tijd gehad op de Montessorischool! Ging heel veel om met Floris Visman (was mijn beste vriend). De leraren die me het meest zijn bijgebleven zijn Pieter-Jan (directeur) hij was echt een topper:)! in groep 6 en 7 had ik Peter Richard, heb onzettend veel van deze man geleerd!!! Verder kan ik me heel goed herrinneren dat we veel voetbalde op de schoolplein met jongens en meisjes. altijd leuk vond ik het.

  2008, Lawrence Bolger
  ?