laurens koeleman

Kent 0 personen

ASK_ME
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van laurens koeleman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  laurens koeleman heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  leuke gezellige kleine school, kwam er in de derde klas en had direct naar mijn zin, een keer in de zoveel weken hadden we schoolsoos,.

  leuke gezellige kleine school, kwam er in de derde klas en had direct naar mijn zin, een keer in de zoveel weken hadden we schoolsoos,

  Benedictus mavo, 1975

  3 jaar op deze school gezeten, met uiteraard engelse leraar Waardijk waar wij na schooltijd met een man of 20 thuis bij hem voetballen gingen kijken verder herinner ik me mevr.

  3 jaar op deze school gezeten, met uiteraard engelse leraar Waardijk waar wij na schooltijd met een man of 20 thuis bij hem voetballen gingen kijken verder herinner ik me mevr. van Bemmelen(frans), hr. Snijders (wiskunde) , hr. Klumpe (scheikunde) directeur van de Akker, en we hadden een werkweek in Vucht.

  Paulus Mavo / Mulo, 1971

  lagere school met mevr.

  lagere school met mevr. Stift, meester van der Ende, mevr. Henneveld en uiteraard de directeur van Dijk, klasgenoten als michel rust, johan waser, ineke breedveld, peter van velzen, gezusters reedijk, marijke van der wal, martin wolve en vele andere......was wel een leuke tijd, alleen heel weinig geleerd......er werd vooral in de 6e klas elke middag gevoetbald. TIJD VOOR EEN REUNIE???

  St. Willibrord , 1966

  ?