Laurens Eykelkamp

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Laurens Eykelkamp en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Laurens Eykelkamp heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke herinnering aan lagere school, vooral als je er na jaren aan terugdenkt! Vooral het schoolreisje in de vijfde klas naar Emst-Epe vond ik erg leuk.

  Leuke herinnering aan lagere school, vooral als je er na jaren aan terugdenkt! Vooral het schoolreisje in de vijfde klas naar Emst-Epe vond ik erg leuk. Ook het uitregenen tijdens het schoolkamp in Koekange (of zoiets) zal ik niet meer vergeten. Wil je contact, probeer het eens via eykel kringelding w x s (aan elkaar) punt nederland (probeer hier zelf maar een adres van te puzzelen!)

  Openbare Basisschool, 1974

  Vooral het eerste jaar was erg leuk.

  Vooral het eerste jaar was erg leuk. Klaverjassen geleerd en erg veel gespeeld. Standen schrijven op het tafelblad waarna de kantine weer een dag dicht moest. De vrijheid die je kreeg was wel wennen na de MAVO! Verjaardag bij Klasseleraar Mensonides in Bathmen vond ik erg geslaagd ;-)

  Laboratorium school, 1984

  Pas in klas 2 op de Martinet binnengekomen.

  Pas in klas 2 op de Martinet binnengekomen. Leuke herinneringen aan kampeerweek in klas 3 en de reunie later bij Heuvelink in Nijmegen. Weekje kamperen met de 3 leukste(?) leraren van dat moment en elke dag mooi weer! Ging veel om met Geert Wesselink, André en Theo Polman

  Martinetschool/MULO (zie oo..., 1981

  ?