Laurens Lange

Kent 2 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in Zwolle

  Bekijk het volledige profiel van Laurens Lange en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Laurens Lange heeft 1 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Het schoolplein met de pishoek, voetballen op het schoolplein wat niet mocht, meneer Niessen (meneer was ook zijn voornaam), sneeuwballen gooien tegen de G.

  Het schoolplein met de pishoek, voetballen op het schoolplein wat niet mocht, meneer Niessen (meneer was ook zijn voornaam), sneeuwballen gooien tegen de G. school, uitje met overnachting naar Roden (Huttenheugte), kerstmusical in de trefkoel etc.

  2004, Laurens Lange

  Verplicht hockey met Nieboer (HMC-veld omploegen dus), basketbal (wel leuk), hangen in de kantine, iedereen speelde saxofoon zo lek het, muziekles van De Jong (wat een stemherkenning!), de nieuw frisdrank-automaat, briefjes halen en uit de klas worden ges

  Verplicht hockey met Nieboer (HMC-veld omploegen dus), basketbal (wel leuk), hangen in de kantine, iedereen speelde saxofoon zo lek het, muziekles van De Jong (wat een stemherkenning!), de nieuw frisdrank-automaat, briefjes halen en uit de klas worden gestuurd (maar nooit straf), Leraren: pipo, snuf, berends, jelle. Diplomacy. Kakkers, altenatieven, rest. Verveling bij de lessen (snap ik toch al of interesseert me toch niet), enkel breken in het eindjaar, gematst voor duits in de 4de zodat ik toch overkom (berends, bedankt!).

  2004, Laurens Lange
  ?