Ontdek PLUS

Laurence van Leeuwen

Kent 1 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in Apeldoorn

  Bekijk het volledige profiel van Laurence van Leeuwen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Laurence van Leeuwen heeft 1 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn eerste school na mijn her-intreding vanuit het bedrijfsleven.

  Mijn eerste school na mijn her-intreding vanuit het bedrijfsleven. Vond het een grote uitdaging met zoiets groots weer in het onderwijs te beginnen. M'n beste herinneringen liggen toch wel bij de schoolband en enkele collega's uit andere vakgroepen zoals CKV, Muziek, Wiskunde, Handel en Administratie en de tijd dat ik de PR mocht doen voor Arcus. Werd helaas geveld door suikerziekte en heb er uiteindelijk 3 jaar over gedaan om weer helemaal full-time aan het werk te gaan. Werk nu op het Edison College in mijn woonplaats Apeldoorn. Arcus blijft altijd wel een plekje bij me hebben.

  Interconfessioneel Arcus, 1997

  Van MAVO-Kerschoten verhuisd naar de KSA, afd.

  Van MAVO-Kerschoten verhuisd naar de KSA, afd. HAVO. In het begin niet echt een leuke school. Véél te groot en véél te druk. Favoriete leraar: Dhr. Heymerickx?(Ned.)Minst leuke: Dhr. Renkema(Economie)Mensen met wie ik regelmatig optrok:Eric Salentijn,Els Smit, Monica Welsing, René v.d Lugt, Inge???,

  Koninklijke Scholengemeensc..., 1973

  Op zaterdagochtend moesten wij nog naar school!!!! Wie verzint zoiets??? Een knokpartij met Dickie Boden kan ik mij nog wel herinneren.

  Op zaterdagochtend moesten wij nog naar school!!!! Wie verzint zoiets??? Een knokpartij met Dickie Boden kan ik mij nog wel herinneren. Stond z'n vader ineens bijons aan de deur voor een nioeuwe bril voor Dickie. Foutje, bedankt. In de zomer lekker spelen op het 'korenveld'. Dit mochten we in Augustus afbranden met de brandweer erbij. s' Winters met de slee van de 'kazerneberg' bij de Willem III Kazerne glijden. Zwerven door het Orderbos. Visjes vangen in de sprengen. Op Zondag bij Robur et Velocitas door een gat in het hek kruipen en illegaal de voetbalwedstrijden kijken. Voor m'n moeder boodschappen halen bij kruidenier 'Vos' Toen kwam het winkelcentrum 'Alles in Orden'...... Van deze school kan ik mij meneer Barbiers, meneer Kramer, meneer Heringa, mevrouw Westbroek en mevrouw de Vries nog herinneren. Meneer Barbiers en ik zijn jaren later nog collega's geweest aan de Prof. van der Leeuw MAVO. Klasgenoeten die ik mij nog kan herinneren: Elly Kozijn, Jill Schaap, Karin??????, Hetty van't Einde, Astrid Bitter, Claudia Langeraap, Anneke Milius, Josje Bosmans, Joke Walinga, Gertie Rozema, Han Meijer, Lex Meijer, Hans Steenbergen, Hans Apon, Hans van Amersfoort, Marco Kuin, Marco Baars, Dickie Boden, Mark von der Möhlen, Wim Blaauw. ...... wie heb ik overgeslagen??????????

  Prof. Gunningschool, 1963