Laura Kuypers

Kent 0 personen

Burg. staat - , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Laura Kuypers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Laura Kuypers heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Eerst op de zoals dat toen nog heette kleuterschool bij juffrouw van Es en daarna naar de lagere school bij de onderwijzeressen Verrips, Wiegers, Koens en de onderwijzers Blom en Bontenbal (wat een lieverd was dat toch).

  Eerst op de zoals dat toen nog heette kleuterschool bij juffrouw van Es en daarna naar de lagere school bij de onderwijzeressen Verrips, Wiegers, Koens en de onderwijzers Blom en Bontenbal (wat een lieverd was dat toch). Niet alleen kom ik op deze site veel bekende namen tegen, maar op de foto van een schoolreis naar Schiphol van Jaap v.d. Leij herken ik mijzelf ook (1ste rij, 2e van rechts naast mevr. Koens en collega?)

  Groen van Prinstererschool, 1955

  Vooral het laatste jaar was voor mij een bijzonder jaar, niet vanwege de sfeer op school zelf, maar door het toen zo hechte vriendinnenclubje (nog iets van over?) Wat namen: Emy IJspelder, Margreeth Meijer, Tonny Innemee, Joke Klingesteijn, Marijke van Da

  Vooral het laatste jaar was voor mij een bijzonder jaar, niet vanwege de sfeer op school zelf, maar door het toen zo hechte vriendinnenclubje (nog iets van over?) Wat namen: Emy IJspelder, Margreeth Meijer, Tonny Innemee, Joke Klingesteijn, Marijke van Dam. En hoewel een normaal gemengde school, weinig leuke jongens helaas (sorry mannen). Overwegend mannelijke docenten en tamelijk formeel. De heren de Zwart (lange en korte), de laatste werd directeur na het afscheid van de heer Boon (feest in "op Gouden Wieken"), Wattez, Roelfsema, Ruitenbeek. En niet te vergeten onze onovertroffen gymleraar de heer Bot (altijd in mooie auto's), buitengym op het schoolplein in de Van Spiegelstraat, en vaker dan hem lief was (en hij hield het ook bij in een schrift) niet meedoen met de les want "het is weer zover". Daarnaast ook massaal afhaken met zwemles want "en m'n make-up dan"? Heel af en toe een "stuk" in de persoon van een kwekeling, die het dan zwaar te verduren kreeg onder de niet aflatende belangstelling van een groot deel van de meisjes in de klas.

  Groen van Prinsterer Mulo, 1964

  ?