Laura IJkelenstam

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Laura IJkelenstam en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Laura IJkelenstam heeft 20 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In Januari kwam ik op deze school.

  In Januari kwam ik op deze school. Meneer Voswijck was directeur en daar kwam ik wel eens omdat ik gepest werdt De leraren die me bij gebleven zijn: Van Engel - scheikunde Wierda - bio Koelemeij - wiskunde vd Zon - gym Zwagerman - dierenverzorging Klaas Wijnker - dierenverzorging ? - Engels Weet niet meer hoe de lerares heet. Het was voor Koelemeij. Klaas Wijnker gaf leuk les. Helaas moest ik vernemen dat hij overleden was. Dit was echt een schok. Omdat we als klas ook een keer op zijn boerderij hebben gekeken. Dit was erg leuk. Omdat hij ook zo leuk vertelde over zijn koeien en de prijzen die hij er mee won. Erg jammer. Na Het Clusius college ben ik naar Barneveld gegaan om daar een studie Dierenverzorging te gaan studeren. Nu werk ik in de dierenverzorging en me droom is beheerder te worden van een kinderboerderij / dierenasiel.

  Clusius College, 1994

  Ik heb maar erg kort op deze school gezeten.

  Ik heb maar erg kort op deze school gezeten. Het was kort want hierna ben ik naar het Coggeland in Hoorn gegaan omdat ze daar wel de dierverzorging hadden. De leraren die me bij gebleven zijn: Elderenbosch - Nederlands Zwagerman - dierenverzorging Blaauw - tekenen Brussaard - Engels de Wit - Handenarbeid Weet niet meer hoe de lerares heet die koken gaf. Tussen tijds in Jan. 1994? ben ik overgeplaatst van de Sint Margriet naar het Koggeland later het Clusius College. Deze school heb ik afgemaakt en daarna ben ik naar Barneveld gegaan om daar een studie Dierenverzorging te gaan studeren. Nu werk ik in de dierenverzorging en me droom is beheerder te worden van een kinderboerderij / dierenasiel.

  Sint Margriet school, 1992

  Ik kan me niets herinneren.

  Ik kan me niets herinneren. Heb maar heel kort op deze school gezeten. Was 4 a 5 jaar. Ik ging naar Hoorn verhuizen in 1985. Dus ben voor de rest in Hoorn opgegroeid.

  De Wegwijzer, 1983

  ?