Laura Hogervorst

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Laura Hogervorst en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Laura Hogervorst heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  We hadden meer lol in de klas, dan dat we echt wat deden! Ik vraag me nog steeds af wat ik die drie jaar daar heb gedaan! Ik ging in die tijd veel om met Corine, Vera, Ellen, Jacqie, Pien en Brenda.

  We hadden meer lol in de klas, dan dat we echt wat deden! Ik vraag me nog steeds af wat ik die drie jaar daar heb gedaan! Ik ging in die tijd veel om met Corine, Vera, Ellen, Jacqie, Pien en Brenda. Het leukste vond ik het thee drinken met Japie. Sommige leraren noemden ons 'de klas uit de hel'. Wat hebben die leraren het zwaar gehad... gna gna!

  2004, Laura Hogervorst

  Supertoffe school! Erg klein, dus je kende iedereen! Vriendjes / vriendinnetjes van toen waren: Corine, Annemieke, Mariska, Jack en Alex.

  Supertoffe school! Erg klein, dus je kende iedereen! Vriendjes / vriendinnetjes van toen waren: Corine, Annemieke, Mariska, Jack en Alex. Sorry voor wie ik vergeet!!! 't Lijkt echt al een eeuwigheid geleden! We hadden altijd veel lol op deze school. Ik kon makkelijk naar de HAVO, maar ik bleef veel liever hier! Hihi!

  2004, Laura Hogervorst

  Ik heb het erg naar m'n zin gehad op deze school.

  Ik heb het erg naar m'n zin gehad op deze school. Alleen werd het na de fusie met 2 andere scholen wel wat minder. Die fusie vond plaats in ons laatste jaar en er kwamen toen veel onbekende leraren en leerlingen bij. Mijn favoriete lera(a)r(es) was juffrouw Tanja. Ik ging in die tijd veel om met Tina, Kim, Maaike, Angelique en Natasja. Mijn hele schooltijd ben ik gek geweest op Wesley hihi!!!

  2004, Laura Hogervorst
  ?