Bekijk het volledige profiel van laura dewinter en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

laura dewinter heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

alleen de 6 e klas daar op sch...

alleen de 6 e klas daar op school gezeten

2012, laura dewinter

Ik kwam pas op deze school toe...

Ik kwam pas op deze school toen ik 14 jaar was na een mislukking op het marnix. Annelies Horselenberg was mijn vriendin waar ik alles mee samen deed. Het commentaar in de klas en ook het spijbelen wat we maar 1 x gedaan hebben en toen bij Dhr Everaars moesten verschijnen en hij kon zo op je gevoel inpraten dat je stond te huilen en het niet meer deed. Beekhuis die later kwam kon ik niet luchten of zien. De ned leraar die je een kus moest geven voor een hoger cijfer was voor mij een ..... Maar al met al een gezellig tijd. Na de samenvoeging met de KWS koffie en thee drinken na schooltijd met een man of 15 en dat was heel gezellig.

2004, laura dewinter

Gezellig met de hele klas naar...

Gezellig met de hele klas naar Au Bout toe op het hoekje van het plein. ik trok veel op met Jan van de Raad die ik onverwacht nog eens tegen kwam. Hij reed toen op een motor. Tja en verjaardagen werden er ook gevierd en ik zou het zo weer over doen een gouden tijd heb ik er gehad.

2004, laura dewinter
?