laura bakker

Kent 0 personen

NA , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van laura bakker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  laura bakker heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke tijd.

  Leuke tijd. Ik herinner mij best nog namen; de meiden Tineke ten Wolde, Astrid Ploeger, Tineke Emmer en Johanna Smit bijvoorbeeld, de jongens Ton Edses (ooit samen nog een liedje mee gezongen, iets over Spanje) Freddy Noom (pestkop), Edwin de Wekker, Jack Klijne en Bert Remelink, natuurlijk meneer en mevrouw Vet! Van meester Knol was ik altijd bang, vooral toen ik hem een keer iemand aan zijn oor het hele schoolplein over zag trekken...

  Herman Gorterschool (Voorhe..., 1968

  de busreis naar en het verblijf in Parijs, de gesprekken met Wouter Scheer, dhr.

  de busreis naar en het verblijf in Parijs, de gesprekken met Wouter Scheer, dhr. Ketelaars die vond dat ik toch wel erg veel moeite had met wiskunde (ik had niet het talent van mijn broer), Barry Groot die ik altijd net zolang onder zijn stoel schopte totdat "ie me liet afkijken bij maatschappijleer, de altijd zonnebril dragende hr. Van Soest bij Duits (spieken was onmogelijk), Martin Schermer die nooit zijn mond kon houden: dit schoot mij te binnen toen ik mijzelf registreerde voor deze site.

  Maerten Donck Mavo, 1975

  ?