Lars Theunissen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lars Theunissen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Lars Theunissen heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Superleuke tijd gehad, in Breda voor het eerst op kamers gewoond.

  Superleuke tijd gehad, in Breda voor het eerst op kamers gewoond. Stappen met Tieske en Eddepet en samen met Robbie Claire gek maken, haha! Nog meer leuke klasgenoten die me zo te binnenschieten: Nathalie (altijd goed voor een aangename omarming), Hester (erg lief), Claudia (Superwoman naar eigen zeggen) en Monique uit een andere klas (wow, de mooiste van de school!). Erg leuk ook waren de excursies naar Eurodisney en York. En dan natuurlijk de stage in München, waar ik prompt ben blijven wonen :-)

  NHTV - Kort-hbo toerisme en..., 1997

  Oei, dat was nogal een verandering na het VWO.

  Oei, dat was nogal een verandering na het VWO. Totnutoe was ik vrij makkelijk door alle toetsen gerold met best aardige cijfers. Echterrr, op de universiteit moest je veruit de meeste tijd zelfstandig leren met maar weing lesuren. En dat bleek dus niet zo geschikt voor mij... Te weinig zelfdiscipline, een te interessante hobby en nogal erg saaie stof waren een fatale combinatie en desondanks pas na drie jaar hield ik het voor gezien en ging een jaartje werken...

  Universiteit Utrecht, facul..., 1992

  Na een verhuizing belande ik op deze school en kwam daar middenin een nieuwe klas terecht.

  Na een verhuizing belande ik op deze school en kwam daar middenin een nieuwe klas terecht. De rector had de klasgenoten gezegd dat er een heuse Deen in de klas zou komen, dus werd ik prompt door mijn nieuwe klasgenoten voorzichtig in het Engels aangesproken, haha! Hele toffe tijd gehad, vooral met Frans en Annelies ('Langerak' voor de intimi). Ook kan ik me herinneren hoe ik een keer heel stoer wilde demonstreren hoe een bepaald voetbaldoelpunt gemaakt werd. Tsja, instappers waren in de mode destijds en mijn rechterschoen belandde vervolgens met een grote boog op het dak van een van de schoolgebouwen! In ruil voor een paar gevulde koeken is iemand van de klas toen een ladder gaan halen en bezorgde mijn schoen keurig weer terug :-)

  Kalsbeek Coll SGM Chr v, 1988

  ?