Larissa Dalhuisen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Larissa Dalhuisen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Larissa Dalhuisen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik heb hier 2 jaar opgezeten, 1 van de weinige leuke herinneringen die ik heb is Ab v.

  Ik heb hier 2 jaar opgezeten, 1 van de weinige leuke herinneringen die ik heb is Ab v.d. Veer en zijn lessen!! Waanzinnig leren discusiëren daar:-) Het laatste jaar ben ik van school gegaan om naar de marine te gaan.

  2003, Larissa Dalhuisen

  Patatje halen bij de slager(?), roken op de Cour, stokbroodje kaas en het nulde uur melden (elke keer weer) het belletje op de deur bij Klaverkamp.

  Patatje halen bij de slager(?), roken op de Cour, stokbroodje kaas en het nulde uur melden (elke keer weer) het belletje op de deur bij Klaverkamp.. Waar ik zooo vaak op moest drukken als ik er weer eens uitgeknikkerd was hihi... wereldtijd gehad op deze school.. en nog geslaagd ook *wow*... Verder natuurlijk geweldige engelse les van Becker, zwaardvechten met Ros van wiskunde hihi... ik kan nog uren doortypen zo:-) En uiteraard de schoolband die ik niet mag vergeten... Was echt lachen om met dat stelletje schorem op een muziekavond tekeer te gaan hahaha

  2003, Larissa Dalhuisen

  Mijn beste vriendin Nelleke:-) Nellekeeeeeeeeeeeeeeee ik heb je een paar keer gemaild maar ik weet niet of het overkomt.

  Mijn beste vriendin Nelleke:-) Nellekeeeeeeeeeeeeeeee ik heb je een paar keer gemaild maar ik weet niet of het overkomt... Hulya's email klopt ook niet... mail me please terug:-)

  2003, Larissa Dalhuisen
  ?