Bekijk het volledige profiel van Lara Lieverst en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

Lara Lieverst heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Een "relax"jaartje. Weinig ged...

Een "relax"jaartje. Weinig gedaan...Veel bij V&D gezeten. En heel veel lol gehad. In de loop van het jaar stopadvies gekregen...naar dit advies heb ik ook maar geluisterd. Leuke schoolfeesten.... Ik herinner mij o.a. men. Noest (recht), v.d. Bree (economie) die ging nog wedstrijdje doen opdrukken in de klas met Arnoud (klasgenoot).

2003, Lara Lieverst

Een heel leuk jaar gehad. Ik d...

Een heel leuk jaar gehad. Ik deed de opleiding Secr./Recept.-B. We zijn nog naar Parijs geweest, wat ontzettend leuk was. We hadden een kleine klas. Met 1 jongen..Guido volgens mij. En verder herinner ik mij Machteld en Ingrid nog. Ik hoop dat ze zich ook aanmelden op schoolbank.

2003, Lara Lieverst

Hele leuke tijd gehad. We had...

Hele leuke tijd gehad. We hadden een ontzettende leuke klas. De lessen van men. Wincoop waren altijd erg leuk. Aardige man was dat. Wesker sloeg eens een geodriehoek in 100.*** stukjes. Koelman schreef altijd met een sneltreinvaart op het bord....heel irritant...en wij maar overschrijven... Onwijs leuke tijd!!

2003, Lara Lieverst
?