Lammy Spijker

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lammy Spijker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Lammy Spijker heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  herinner mij veel leraren.

  herinner mij veel leraren. o.a Houtzager, Oosterkamp, Onstenk, Balk, Bette, (tijdens een rep. muziek van Leonard Cohen!) en de Jonge (Veel plezier mee beleeft tijdens reis naar Engeland) We fietsten elke dag 17 km. vanuit Schuinesloot met o.a Jenita Winter, Rina Brus, Theo Compagne,(helaas al overleden) Janny Seinen en Janny Oelen. Klasgenoten die ik mij herinner zijn: Janneke Huisjes. Alie Peters, Grietje Knol, Grietje Nijmeier, Jennie Schonewille, Johan en Henk Kleine, Reinder Schonewille, Elly Duinkerken, Geke Stoevelaar.......

  Hervormde MAVO, 1971

  proberen om in de pauze als eerste in "het vliegtuig" (een speciale boom in het schoolbos) te komen.

  proberen om in de pauze als eerste in "het vliegtuig" (een speciale boom in het schoolbos) te komen. kikkervisjes vangen in de wieke naast het schoolbos en slagbal spelen met een oude stoelpoot.. dat ging hard! Op maandag kregen we geld mee. 10 cent voor de zending en 10 cent voor "echte" zwart/wit in een papieren zakje, wat we kochten in de morgen pauze bij van Faassen, de bakkerij naast de school. Goede herinneringen aan juf Everts en de meesters Hoekman, Reemeyer en Stroo. Veel lol gehad tijdens de handwerk lessen van juffr. de Bokx. Wij, de meiden van Sloetjes, konden nooit volop meedoen, want ze was ook onze buurvrouw!

  Lagere school, 1965

  Van augustus 1976 t/m september 1978 gewoond, gewerkt en de opleiding voor ziekenverzorgende gevolg in Verpleegtehuis Zandhove.

  Van augustus 1976 t/m september 1978 gewoond, gewerkt en de opleiding voor ziekenverzorgende gevolg in Verpleegtehuis Zandhove. Een hele mooie tijd, mijn vriendin Harmien Pap leren kennen en in rap tempo 'volwassen' geworden. Je had als leerling weinig te vertellen! Hard werken werd je wel geleerd. Er hing een leuke sfeer in het huis door de vele Indische bewoners die er toen verpleegd werden. Als gediplomeerd ziekenverzorgende in september 1978 vertrokken naar Ermelo waar ik 5 jaar gewerkt heb op de 'langdurige psychiatrie' in Psych.Ziekenhuis Veldwijk. zie ook workmates.nl

  opleiding ziekenverzorgende..., 1976

  ?