Lammert Hagenauw

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lammert Hagenauw en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Lammert Hagenauw heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Vergeleken met Mavo Sleedoorn, een mooie school.

  Vergeleken met Mavo Sleedoorn, een mooie school. Leraren in spijkerbroek i.p.v. pak en met gevoel voor humor. Aris Zomer, die een lesuur-lang één mop vertelde, Sjef Meinen die met een kater op school kwam en na een half uur plotseling riep "mensen, kom op, we gaan er weer fanatiek tegen aan" en z'n uitdrukkingen "begrijp je dat?, ja voel je dat? maar .. snap je dat"; prachtig !

  Statenschool-Emmen, 1974

  nablijven bij Lange Jan en Hover die, terwijl ie op het bord aan het schrijven was, kon zeggen "Marjan Pot, rustig zitten!" En afgestoken vuurwerk in het klaslokaal door Harry v.

  nablijven bij Lange Jan en Hover die, terwijl ie op het bord aan het schrijven was, kon zeggen "Marjan Pot, rustig zitten!" En afgestoken vuurwerk in het klaslokaal door Harry v.d. W. En met grote letters op de muur geschreven ´Colditz´ een gevangenis uit 40/45. Een leerling die een 1 kreeg op z´n repetitie en naar de heer Van Tuyl stapte met de woorden `meneer, ´s Heeren goedheid kent geen palen´, prachtig !

  Mavo-sleedoorn, 1970

  ?