Lambert Houniet

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lambert Houniet en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Lambert Houniet heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Kwam als 14 jarige op de school bij .

  Kwam als 14 jarige op de school bij . v.d.Aa, koken en de Pauw serveren. Beste vrienden:Goos Gortworst en Rob van Hemel. van Dijk directeur en de Bruin secretaris. van Dijk was een kwast maar de leraren waren patent. Vooral Hendriks (Bolletje) die later in 1985! het me nog kwalijk nam dat ik het vak was uitgegaan. Mijn broer Peter is nu hotelier en heeft de eer van de familie gered. Een klas overgeslagen en na 2 jaar examen gedaan. Uiteindelijk in 1960 eindexamen in Den Haag. Na dienst mij niet meer gezien in de Horeca. In Beieren de vioolbouwschool gevolgd en inmiddels 40 jaar violen maken.

  2004, Lambert Houniet

  Een heel lang jaar kletsen, vooral met mijn maatje Huupie Rechtien, wiens ouders achter Carré woonden.

  Een heel lang jaar kletsen, vooral met mijn maatje Huupie Rechtien, wiens ouders achter Carré woonden. een jaar was te lang en nadat duidelijk werd dat het niets zou worden, ben ik naar de kokschool op de Stadhouderskade gegaan. Leraren Manders, die dacht dat ie van de Bourbons afstamde, Beijer geschiedenis, met handen als kolenschoppen en een smerig temperament. En nog zo'n paar.

  2004, Lambert Houniet

  Kwam op de St.

  Kwam op de St. Bernardusschool na op de St. Catharinaschool geweest te zijn; na de hel de hemel. Viel met mijn neus in de boter bij Dhr. Bollen. De hele klas studeerde een operaatje in voor het jubileum van Broeder Overste. Tonnie van Steensel en ik waren de kemphanen voor het dirigentschap. Ik werd het.

  2004, Lambert Houniet
  ?