L vdSchee

Kent 15 personen

RELATION
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van L vdSchee en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  L vdSchee heeft 6 klassenfoto's en kent 15 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik herinner me: Een mongools buurtmeisje dat buiten tegen de ruit van de voordeur spuigde.

  Ik herinner me: Een mongools buurtmeisje dat buiten tegen de ruit van de voordeur spuigde. Wij (een groep kinderen) stonden binnen er naar te kijken. Het kweken van hyacinten in een potje in een donkere kast. Bij de één was het al heel wat, bij een ander een teleurstellend puntje. Grote kleidobbelstenen waarin je met een vinger gaten moest prikken en dan vullen met water.

  Prinses Margrietschool, 1955

  Tot het begin van der vierde op deze school gezeten.

  Tot het begin van der vierde op deze school gezeten. Daarna verhuisden we naar Craneveld in Arnhem noord en ging ik naar de Lobenselsschool. Vriendjes in Arnhem-Zuid aan de Huissensestraat: o.a. Gerwim Mets, Walther van der Zwaag en Freddie van der Leest. In de 4e hadden we een erg (te) strenge meester (die was ingevallen), maar hij kon wel mooie verhalen over de oorlog vertellen. Z'n naam weet ik niet meer.

  Zijderveldschool, 1957

  Vrienden op deze school: Eddie van Sitteren en Lex Achterstraat.

  Vrienden op deze school: Eddie van Sitteren en Lex Achterstraat. Klas 4 was leuk (meneer Pieterse) Klas 5 was niet leuk. Meneer van Lente was te streng (maar had ook meer dan 50 kinderen en net beginnend als leraar, hoorden we later tijden die geweldige reünie in 2008, waar hij bij was) Klas 6 was weer een goeie klas. Herinneringen: Een tweetal Surinaamse kinderen, bij ons op school, die zeer populair waren (en toen ook heel bijzonder) De streep over het schoolplein, jongen en meisjes gescheiden? Of oudere en jongere kinderen? De bijles Frans of Engels extra buiten schooltijden.

  Van Löben Selsschool, 1961

  ?