Kyrsten Jongenotter

Kent 0 personen

ASK_ME
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Kyrsten Jongenotter en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Kyrsten Jongenotter heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik was 1 jaartje juf op de Elout! En nu ik juf Fran zie staan, doe ik ook even mijn verhaal! Ik had een hele lieve groep 4 (2003-2004) die heel gezellig met elkaar konden opschieten.

  Ik was 1 jaartje juf op de Elout! En nu ik juf Fran zie staan, doe ik ook even mijn verhaal! Ik had een hele lieve groep 4 (2003-2004) die heel gezellig met elkaar konden opschieten..Zonnetje van de dag zijn ze allemaal weleens geweest! ;)Chaymae Mhand-Yamna, Brandon Campos etc! Kids zijn nu allemaal rond de 15-16, tijd gaat hard!

  Elout van Soeterwoudeschool, 2003

  Eerst 4 jaar VWO, hierna laatste jaartje HS.

  Eerst 4 jaar VWO, hierna laatste jaartje HS. HS minder leuk (wat een kutgebouw), maar havo was echt een eitje vergeleken bij het vwo, dat was wel beter...

  Dalton Den Haag Geb. Han St..., 1998

  Eerste 4 jaar VWO, hierna jaartje HS.

  Eerste 4 jaar VWO, hierna jaartje HS. Aronskelkweg was top! Ga nog met veel Daltonmeisjes om, Marloes Stapel,Suzanne van Lochem, Marije Berding, Debbie Mourits..En met Sterre Pecht heb ik ook grappige dingen meegemaakt! Was altijd te laat, dan maar stiekem langs Schmale de trap op vluchten zodat je geen stempel op je takenkaart kreeg...En Kassa (tv) kwam ook eens filmen, dat heb ik nog op band staan. Hahaha, met een duim in de lucht naar de camera! En propjes gooien! Mr van Vught, mevr Polak, Nijhuis waren aardig. Reymann ook (dat gefluit in de ochtend!) Zeker een leuke tijd gehad in dat mooie gebouw!

  Dalton Scholengemeenschap, 1994

  ?