Bekijk het volledige profiel van Kundertje Hamstra en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

Kundertje Hamstra heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Een hele fijne school. Leuke l...

Een hele fijne school. Leuke leraren. Vooral juf Tineke 'die van die zachte wangen' en juf Elise waarvan ik ook jazzballet had. Later hadden we echte een heel hecht vriendinnengroepje met Youssi, Mirjam (staat er ook bij) en Marolein. Toen ik einde groep 7 dan ook wegging was het brullen geblazen, ik heb alles in Oosterhout erg gemist. Ik kan me nog goed herinneren dat we met zijn vieren Tina Turner en Ike gingen zingen (let wel: niet playbacken), ik Tina (haar compleet getoupeerd, bruine maky-up op), Mirjam als Ike met leren jasje, Marolijn op het keyboard en Youssi ook een instrument. Geen gehoor natuurlijk, wel heel erg spannend!

2004, Kundertje Hamstra

De rode staafjes, als ze ze te...

De rode staafjes, als ze ze tenminste had weten te bemachtigen voor de pauze voorbij was.. Het fietsen van Wijk naar Doorn en weer terug elke dag. Als pech had omdat je je verslapen had moest je heel hard rijden om de mega-groep in te halen, soms pas voorbij Cothen.. In Langbroek kon je dan weer van die lekkere snoepjes kopen bij het 'snoepwinkeltje', of heeft het eigenlijk wel een naam? Het keten in de klas, te laat komen en dan een briefje halen bij meneer de Jong, dan moest je de volgende dag om 8 uur komen, flink balen dus want dan moest je dat stuk alleen fietsen.. En als je dan een lekke band had was er weer in Langbroek een oude meneer die onze fietsbanden wel wilde plakken voor niks, en dan kreeg je een leenfiets mee. Super aardig. Een lerares die ik me nog goed herinner is Fransje Schuurman(s) ? van Frans, zij had ook altijd van die aparte panty's aan. En meneer Lok van Gym, leuke vent, zeker al we buiten gingen gymen was het feest. Niemand ging natuurlijk douchen na de gymles, dat gaf wel eens heel prettige geuren. Stiekum roken tussen de fietsenrekken.

2004, Kundertje Hamstra

Slechts groep 8 heb ik op deze...

Slechts groep 8 heb ik op deze school gezeten, bij meester Gerrit. Wij waren net verhuisd uit Oosterhout NB vandaan om in Wijk bij Duurstede te gaan wonen. De leukste dagen waren de dinsdag en de donderdag, dan mocht je in je eigen tempo werken aan bepaalde vakken. Ik was vrij hoog ingeschaald voor rekenen en deed mijn stinkende best om zo hoog te blijven, want dan bleef ik bij Eelco in de buurt en hij was altijd de beste van de klas met die vakken. Handenarbeidmiddag was altijd een feest, lekker door de school heen banjeren, alleen handwerken was niet zo super. Koken daarentegen weer heel leuk. Een jaar ging zo voorbij, heel wat verschillende vriendjes gehad, als nieuweling in de klas. Na een jaar alweer van school, op naar het Revius in Doorn met een aantal uit de klas.

2004, Kundertje Hamstra
?