Bekijk het volledige profiel van Kristien van Nieuwenhuijzen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Kristien van Nieuwenhuijzen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

De opening van de school op he...

De opening van de school op het jeugdjournaal! Buiten lunchen met z'n allen. Met de bus naar schoolzwemmen in Almere. Schoolvoetbal! In de 6de klas les van juffrouw Annie, zat de helft van de klas op de gang! Altijd gezellig op kamp, eerst naar Ameland later naar Vaassen.

2002, Kristien van Nieuwenhuijzen

Kan niet veel meer herinneren ...

Kan niet veel meer herinneren van het leskrijgen, meer wat er daarnaast gebeurde zoals poolen in een tussenuur, eruit gestuurd worden (moesten we Hamstra in de kantine helpen)Winterkamp (ik vergeet nooit hoeveel heuveltjes we nog moesten op de terugweg). Op kamp naar Berlijn (alle schnapps die we op hadden). En óh ja Elgersma (economie) die had met magneetjes papieren op het bord hangen waarop stond dat niemand het bord mocht uitvegen. En Kok (engels) die altijd op klompen liep en niet boven zijn bureau uitkwam. Hissel (duits) die altijd naar knoflook stonk en waar nooit een raam open mocht in de klas. Met gym vaak 3 km loop doen en dan afsnijden langs de snelweg.

2002, Kristien van Nieuwenhuijzen
?