Kristel Musters

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Kristel Musters en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

  Kristel Musters heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Nogal wat gebouwen gehad.

  Nogal wat gebouwen gehad. Begonnen eerste half jaar op de Berlagelaan 11, toen naar de Jasonstraat voor een half jaar. 2e jaar naar de Berlagelaan 17. 3e jaar heel afwisselend per vak, van berlagelaan 17 naar 11 naar de jasonstraat op en neer gereden en laatste half jaar nieuwbouw op de sterrenlaan. Laatste jaar veel gelachen met Patricia Swartjes, vooral Duits en Nederlands spelling! Ook veel gelachen met Jennie, wie ik nog steeds af en toe spreek. 1e jaar was weer bijna reunie van de basisschool met allemaal bekenden die ook ineens op het ELE zaten. Gezellig!

  2004, Kristel Musters

  Niet zo heel lang vertoefd.

  Niet zo heel lang vertoefd. Laatste periode van de meao stage gelopen en had weinig fut om in september weer de boeken in te duiken. Hetgeen wat me nog wel bij is gebleven is dat vrouwtje van spaans met haar "kdentebrood".

  2004, Kristel Musters

  Was al niet veel aan, maar toen ik zou blijven zitten dacht ik maar 1 ding: snel wegwezen hier!! Een van de betere dingen die ik hier gedaan heb: weggaan.

  Was al niet veel aan, maar toen ik zou blijven zitten dacht ik maar 1 ding: snel wegwezen hier!! Een van de betere dingen die ik hier gedaan heb: weggaan. Leek wel politieschool met die gele kaarten! Verder herinneringen? Leugs, Hal, Gunter, van heeswijk (niet dat dat positieve herinneringen waren hoor!) en Anne Marieke Kerremans en Eefke Bontebal natuurlijk. Ondanks het af en toe tegenkomen in de stad, toch benieuwd hoe het nu met je gaat.

  2004, Kristel Musters
  ?