Bekijk het volledige profiel van krista van Hoekelen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

krista van Hoekelen heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Tessel!!!! Met Sonja Sandberge...

Tessel!!!! Met Sonja Sandbergen en Eefje den Boer... Super!!! Schoolliefdes helaas niet echt gehad, was te druk met mijn vriendje toen. Eigenlijk niet echt vervelende mensen ervaren.

2007, krista van Hoekelen

We waren eigenlijk een hele he...

We waren eigenlijk een hele hechte groep als ik er nu over nadenk. Deze jaren waren leuk, een leuke kleine school waarin je de juiste aandacht kreeg. Veel vriendinnen gehad en natuurlijk ook 'vijanden', maar dit hoort bij de leeftijd. Leuk om weer eens iedereen te zien!

2007, krista van Hoekelen

Leuke klas, gezellige tijd. Vo...

Leuke klas, gezellige tijd. Vooral bij het spannende kasteel en het levend stratego in klas 7! Mijn vriendinnetjes waren Mirjam van den Anker, Renske Backes, Sjarlotte van der Hulst, Marjolein Schulte, Lisette Rozenburg, Vanessa Sneijder, Joyce Muller, Patricia van Zijden, Lieke (weet haar achternaam helaas niet meer), Marieke Jilderda, Stephanie Bierman (mijn nichtje). Mijn favoriete lerares was juffrouw Loos en meester Belt. Met jongens had ik nog niet zo heel veel op de basisschool, daar was ik veel te verlegen voor.

2007, krista van Hoekelen
?