Bekijk het volledige profiel van Krista Piloo en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Krista Piloo heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik kwam in de 4e klas op de Va...

Ik kwam in de 4e klas op de Van Speyk, bij mevrouw Schouten. De meeste indruk heb ik overgehouden aan de 6e klas, bij "Meneer" de Haan, wat een feest was het om bij hem in de klas te zitten! Ik zat volgens mij naast Marja Veenendaal en was door ook mee bevriend (klein meisje, héél klein handschrift). Ik herinner me nog héél goed Zeger de Jong (wij werden door de hele klas geplaagd met "Zeger gaat met Krista" in ZIJN Franse boek en "Krista gaat met Zeger" in MIJN Franse boek en kregen daar allebei steeds weer een knalrode kop van). Met Myrthe van der Upwich en Nelleke Koning was ik ook bevriend, we hadden om de beurt wel met één van de drie ruzie, die viel dan even buiten de boot, maar de volgende dag was dat dan ook wel weer goed. Verder weet ik nog Hilbert, Jan Boon, Jan Joost, Wouter, Diederik, Elsemarie, Marieke, Ineke, Annelies, Remmert (speelde altijd paardje met Zeger, twee jongetjes in korte broek en met sandalen die hinnikend over het schoolplein galoppeerden!) en we hadden 2 René-en in de klas. Eén daarvan woonde volgens mij vlak tegenover de school, hij werd Puk genoemd en was reuze stoer!!! We deden eens een scheikundig proefje waarbij de hele klas hand in hand in een kring stond, waarna er stroom werd opgewekt. Als je er niet meer tegen kon, liet je los. Wat was ik trots dat uitgerekend ík overbleef met ... Puk natuurlijk. Ik heb een hele leuke herinnering aan deze tijd en zou het hartstikke leuk vinden om weer in contact te komen met jullie! Met Jan Joost heb ik inmiddels al contact.

2006, Krista Piloo

René Jurgens, Herman en Frans,...

René Jurgens, Herman en Frans, 3 klasgenoten waar Marja Wijntjes en ik mee optrokken en heel veel lol hebben gehad. Koffie drinken bij René 's moeder in een tussenuur. Erik v.d. Loo waar ik stiekem verliefd op was. Spannende dagen waarbij wij in de aula met z'n allen een heel dorp bouwden van oude materialen, wat een soort hippie-/kashbah achtige sfeer opriep.

2006, Krista Piloo

In "mijn tijd" heette deze sch...

In "mijn tijd" heette deze school het Snellius Lyceum. Zo niet, dan heb ik nu de verkeerde school ingevuld. Vriendinnetjes Annemarie van Zijderveldt, Marianne Bouwman die in Aalsmeer op een woonboot woonde, de werkweek met 5 HAVO naar Hilvarenbeek, mijn eerste vriendje, Willem. Zoooooooooooo stoer met zijn lange haren!

2006, Krista Piloo
?