Bekijk het volledige profiel van Krista Blom en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Krista Blom heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

V&C op het Pinasplein, leu...

V&C op het Pinasplein, leuke opleiding, heb er echter wel 6 jaar over gedaan... Ben momenteel communicatie adviseur bij de Rabobank in Zoetermeer en heb het erg naar mijn zin. Ik had tijdens mijn studie veel contact met Lian, Sarinah, Claudia, Lisette (die ik hier ook al heb gesignaleerd, erg leuk om te zien hoe het met je gaat!!!), Maike en Mirte. Met Claudia en Mirte woonde ik op kamers aan de Bergselaan. En Mirte is mijn schoonzus geworden, want ik ben met haar broer getrouwd! Verder herinner ik me Sander en Ron nog, zo'n beetje de enige mannen in onze klas! En de uitwisseling met een school in Mechelen (Belgie) waar we 3 hele leuke weken hebben gehad!

2003, Krista Blom

Les gehad van Bep Mullink, juf...

Les gehad van Bep Mullink, juffrouw Euser, juffrouw Van Gortel, meester Driesprong en meester Wielenga.

2003, Krista Blom

Van de PJP herinner ik me die ...

Van de PJP herinner ik me die vreselijke reservelokalen waar je een vrij tussenuur moest doorbrengen. Vriendinnen in die tijd waren Rozemarijn, Eline en Patricia en ik herinner me Lenneke en Karin.

2003, Krista Blom
?