Bekijk het volledige profiel van Krisha Bulham en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 1

Krisha Bulham heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Mijn beste vriendin gedurende ...

Mijn beste vriendin gedurende de hele lagere school was Caty Koster. We zijn nog lang bevriend gebleven. De laatst keer dat Caty en ik elkaar gezien hebben gezien is 4.5 jaar geleden. Leerlingen in mijn klas: Francis Harberink, Petra Hannink, Christel Hartgerink, Daniela Filipelli, Ronald Palmen, Lyonne ?, Gisela ?. De leraren van wie ik les heb gehad in chronologische volgorde: Juffrouw Janssen, Mevr van de Berg, Mevr Muro, Mr Kremer, Mr de Vries, Mr Vergeer.

2008, Krisha Bulham

Mijn beste vriendinnen waren T...

Mijn beste vriendinnen waren Thera Janssink en Tineke Olijve. In 4B en 2 A zaten we bij elkaar in de klas. Een hele gezellige en leuke klas. Helaas ik was veel te "speels" voor het Atheneum en moest daardoor van 2A naar 3H. Daar baalde is best wel van want had zo minder contact met mijn vroegere klasgenootjes en vriendinnen. Kwam daarbij in een klas waar ik mij niet echt thuis volede. Na 4 Havo ben ik naar het Scholengemeenschap Zuid gegaan. De leuke herinneringen heb ik aan het grote feest 25-jarig bestaan Jacobus, de sportdagen

2008, Krisha Bulham
?