Bekijk het volledige profiel van Kris Pusaka en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

Kris Pusaka heeft 4 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

naar Berlijn met meneer van Ba...

naar Berlijn met meneer van Balen en mevrouw Tien was helemaal GEWELDIG! kamperen met HAVO 4 in Cothen leukste klas die ik ooit heb gehad!

2015, Kris Pusaka

De Agnesschool vond ik heel le...

De Agnesschool vond ik heel leuk. Ik herinner me Laura vd Broek, Patricia Smit, Jeffrey Koster, Liesbeth, Glenn. Op de Agnesschool deden ze aan musicals aan het einde van het jaar, dat was heel leuk. Ik herinner me nog de liedjes, die we met juf Ria Broersen oefenden. Ik was dol op juf Ria, en toen zij in het ziekenhuis lag mocht ik met Laura bij haar op bezoek. Toen wij verhuisden heb ik nog aantal jaren met haar geschreven. Herinner me ook een winter dat het enorm geijzeld had en we op handen en voeten glijend naar huis moesten...

2012, Kris Pusaka

Hoewel ik maar 1 jaar op de Om...

Hoewel ik maar 1 jaar op de Om De Noord zat was ik enthousiast om naar school te gaan. Ik werd echter veel gepest, en herinner me dat ik, en enkele andere kinderen, overal buiten gesloten werden. Zo was er een meisje, Mariska, wat erg werd gepest omdat men vond dat ze naar pis stonk. Ik moet nog vaak denken aan dat meisje, wat er met haar ad hand was en van haar geworden is. Hoewel ik eigenlijk positief stond tav het onderwijs wordt dat eerste jaar gekleurd door pesten en racisme, zelfs op die leeftijd al.

2012, Kris Pusaka
?