Bekijk het volledige profiel van Kris Heijne en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Kris Heijne heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

De vele vrijdagmiddagen doorge...

De vele vrijdagmiddagen doorgebracht met volleybal, tosties bakken en gewoon maar wat hangen. En van Onderweegs een gulden lenen omdat ik blut was en zin in een tosti had. Leuke tijd gehad, wat meer losgekomen van het polderleven. En in plaats daarvan veel in Kampen rond gehangen.

2004, Kris Heijne

Een fantastische studietijd ge...

Een fantastische studietijd gehad. En een spiekmethodes dat we hebben ontwikkeld!!! De leukste herinnering is dat Toine van de Velde mij tijdens een tentamen een kop koffie kwam brengen omdat ik een hoestbui had die een spiekhandeling moest camoufleren.

2004, Kris Heijne

Juffrouw Ria, in de eerste kla...

Juffrouw Ria, in de eerste klas, Was erg leuk. De tweede was minder, de meester kon de klas niet aan en smeet zelfs een keer een leerling door de klas, omdat die niet luisterde?! PLaatjes jatten uit het magazijn, en de eindmusical een flat is pet! Zit nog in mijn geheugen. Met carnaval(geloof ik) deden de meiden van onze groep de dolly dots na op de rolschaatsen.

2004, Kris Heijne
?