Bekijk het volledige profiel van Krijnie v.d.Elst en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Krijnie v.d.Elst heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Eerst zaten we in de vogelstra...

Eerst zaten we in de vogelstraat op school,later pas in Hilgersberg,het betekende voor mij 2jaar op het internaat wat ik als heel gezellig ervaren heb. Dinie Delwel kookte voor ons,dat was niet altijd even smakelijk. Als Kees Stroo bleef slapen werd het een gezellige boel. Hij nam ook weleens leuke lp's van thuis mee.verder waren er nog de direkteur Kors de Bruin.enkele leraren Albert Bastiaanse,handarbeid zijn hobby fotografie,Wil Langejan,Els Humting,Roelie Oeben.Ook hadden wij op het internaat merkwaardige dingen zoals iemand met twee namen Majolein Zegwaard die zich Bonny noemde.enz enz enz,

2008, Krijnie v.d.Elst

de biologie leraar van Hout ri...

de biologie leraar van Hout riep regelmatig door de klas:"stelletje krukken". En zat dan in zijn sik te grabbelen. mevr van Putten onze engelse leraares noemde huspuppie,de muziekleraar van den Heuvel opa luis.Zat je niet rechtop bij mevr Bos dan kreeg je de aanwijsstok achter je armen.Theo Poortvliet en Ab Klink de enigste twee jongens op de school, moesten het in de pauze altijd ontzien,ze werden in het handenarbeid lokaal bekogeld met natte sponsen,zodat ze via het raam naar buiten vluchten.

2008, Krijnie v.d.Elst

drie jaar meester van Doorn,en...

drie jaar meester van Doorn,en maar tikken met zijn schoenveters,en heel veel kingpepermunt eten

2008, Krijnie v.d.Elst
?