Bekijk het volledige profiel van Krijn Verweij en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 2

Krijn Verweij heeft 2 klassenfoto's en kent 7 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik heb twee jaar op deze schoo...

Ik heb twee jaar op deze school gezeten. Eerst in een oud gebouw, ergens in het dorp. Later in de nieuwe school. Ik heb twee maal de vierde klas gedaan. Het eerste jaar bij meester Schouten en het tweede jaar bij meester Kwakkel. Ik vebleef in die jaren vanwege mijn gezondhied (asthma) in Ermelo bij de familie Vroegop. Ik heriner me vier namen: Roelof Tinga (mijn beste vriendje), Ria kamphuis (mijn vriendinnetje), ben de Vogel en Leo Varkevisser.

2004, Krijn Verweij

Op deze school heb ik in de ee...

Op deze school heb ik in de eerste en tweede klas gezeten bij Juffrouw Meijdam en Juffrouw Klinkenbijl (?)

2004, Krijn Verweij

Wat een leuke site!! zie je in...

Wat een leuke site!! zie je in een keer allemaal namen vroorbijkomen uit je jeugd. Anna Lisztwan (vroeger Anneke), Truus de Zeeuw, Ineke Verhoef (hoe is het met Arie). Ik woon al bijna dertig jaar in het noorden van Nederland maar kom geregeld nog in Leerdam. Een groot deel van mijn familie woont er nog in die omgeving. Ik zou best wel eens een reuni willen. Het grootste verschil tussen mijn persoon van toen en nu is: een stuk kaler en een stuk dikker. Voor de rest het zelfde!

2004, Krijn Verweij
?