Kornelis Middel

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Kornelis Middel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Kornelis Middel heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb de opleiding instrumentmaker in de meet en regeltechniek gedaan.

  Ik heb de opleiding instrumentmaker in de meet en regeltechniek gedaan. Ik herinner me nog de heer Stoetser onze klasse leraar. In de klas zaten o.a. Willem Herkemij, Rinderd Andringa, Fred Bouckaert, Mas ? van Sloten uit Haarlem, Peter Schoorl en ene Piet uit Amsterdam. Ik heb een Jaar bij de Hoogovens gewerkt en daarna in de IT, eerst hardware specialist, daarna software specialist en de laatste jaren productmanager en projectmanager bij een computer fabrikant. Dat heb ik 40 jaar volgehouden en ben nu met pre pensioen en dat bevalt heel prima.

  Hoogovens Industriele Oplei..., 1956

  Ik kan me niet zoveel meer herinneren van die periode Ik woonde in Nieuw Buinen en moest elke dag op de fiets naar school.

  Ik kan me niet zoveel meer herinneren van die periode Ik woonde in Nieuw Buinen en moest elke dag op de fiets naar school. S'middags moesten we eten in het houtbewerkingslokaal en het jaar erna was er een kantine. Ik deed de smid/bankwerker opleiding. Ik herinner me nog maar een naam uit de klas en dat was "van der AA".

  LTS MSK, 1954

  Ik heb 6 klassen doorlopen op deze school.

  Ik heb 6 klassen doorlopen op deze school. te beginnen met juffrouw Boersma, daarna juffrouw Haitsma, en ik herinner me nog meester De Jong allemaal import uit Friesland. Het hoofd van de school heette Meneer Brandsma. Ik woonde tegenover de school aan de andere kant van het knoal de Oosterkade. In de klas zaten oa Benus, Boere en de meisjes Groenewold, Kuipers en de dochter van de Bakker voorbij de Buinerbrug.

  Hervormde School, 1947

  ?