Bekijk het volledige profiel van kor vanduinen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

kor vanduinen heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

het was een nieuwe school aan ...

het was een nieuwe school aan het eind van de helprwestsingel. vlak voor de school eerst links een heel klein mostertfabriekje en daarna rechts de ingang naar het woonwagenkamp met grote honden dan eenzelfde schoolgebouw waarin de openbare kleuterschool huisvestte. een heel aardige juf en hoofd van de school mevr rehwinkel

2010, kor vanduinen

na het zorgeloze van de middel...

na het zorgeloze van de middelbare school, zelfstandiger en met meer met verantwoordelijkheidsgevoel deze periode door, zij het niet zonder veel plezier. vrienden, groepje van drie, bert bouman en chris koopmans. veel mee- en doorgemaakt.

2008, kor vanduinen

grote klassen (49/52) maar no...

grote klassen (49/52) maar nooit als negatief ervaren. op de reuni van zeker 10 jaar geleden ontdekt dat de meeste van ons goed tot zeer goed zijn terecht gekomen. eerste klas juf hoving die als ze boos werd haar vuist in de mond stopte om te voorkomen dat ze met de borstel ging gooien. tweede klas een lieve jonge juf, ik dacht van der pijl, die ziek werd. derde en vierde klas mulder, humor en buitenleven en de vijfde en zesde munck die later leraar werd op de mulo.

2008, kor vanduinen
?