Koos Ruijzendaal

Kent 1 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Koos Ruijzendaal en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 8

  Koos Ruijzendaal heeft 8 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Oh oh, wat is dat lang geleden...

  Oh oh, wat is dat lang geleden... Herinner me nog wel juffies Elly en Gerda, ongetwijfeld toen jonge meiden maar wat vond ik ze toen oud..... De nonnen die als pinquin verkleed liepen. En iedere dag opnieuw werd er verteld over "kindje Jezus" die op de Willibrordusschool doorgroeide tot "Onze Lieve Heer".

  2004, Koos Ruijzendaal

  Goede herinneringen aan lerare...

  Goede herinneringen aan leraren als Van Os, Dijkman (overleden 2007), Perdon en v.d.Gijp, ik heb na het verlaten van de school nog jaren contact met ze gehouden via de "open dagen". Vedder was een goedmoedig en bedaard man. Van Rijn was een zuurpruim, die kon niet lachen. Klippel (bijnaam Cliff Klippel) was altijd chagarijnig en Heil kon ik wel schieten. Okkersen en Gäbler waren fijne leraren. Van Strien had iets parmantigs.Beeren(d)s had een paar duizend "kennissen" die altijd de meest wonderlijke zaken hadden meegemaakt. Bais was een verschrikkelijke machtswellustige hufter met maar één hobby: voor de meest onbenullige "overtredinkjes" je vrije middag afpikken!

  2002, Koos Ruijzendaal

  1ste klas: juf van Maarsseveen...

  1ste klas: juf van Maarsseveen, die nam je nog over de knie, dat was toen al ouderwets. 2de klas: juf Wiegers, niet onaardig, al was het niet bepaald een lachebek. 3de klas: meester Krijnen, aardige man. 4de klas: meester Pieters, die was stapelgek, een paranoïde idioot met losse handjes die de klas als een dictator regeerde. Gelach in de klas waar hij geen aanleiding voor gaf beschouwde Pieters als een aanval op zijn autoriteit. Dan deelde hij barbaarse straffen uit zoals een uur op je knieën voor het bord. 5de klas: meester Gieling, die was zo mogelijk nog gekker dan Pieters. Wie verzint het om zo'n idiote zenuwelijer en Cheverine4vreter voor een klas te zetten? Er zijn jongens geweest die bij hem in de klas welhaast neurotisch geworden zijn. Hij was echt gestoord. 6de klas: meester Veen. Ik vond hem aardig, voor mij was hij een verademing na die 2 idioten daarvoor. (Maar ik kan me voorstellen dat er zijn die anders over hem oordelen). Ik heb tot zijn overlijden contact met hem gehouden. Maar wie meer wil weten over onderwijzers van toen moet mijn homepage eens bekijken http://members.chello.nl/j.ruijzendaal/Willibrordus1.htm

  2002, Koos Ruijzendaal
  ?