koos devries

Kent 0 personen

MARRIED , 6 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van koos devries en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  koos devries heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik zat 1952 -1954 in de oude Schutsluis Raaweg Loosdrecht.

  ik zat 1952 -1954 in de oude Schutsluis Raaweg Loosdrecht.,ik heb er zeer positieve momenten aan over gehouden,directeur mr van Vliet en zijn vrouw en kinderen,heer Plat,als leider,woonde in Loosdrecht,mw Post ,de kokkin een heerlijk mens ,kwam uit Hilversum ,woonde bij de spaarbaan/station.misschien zijn er ook nog jongens uit die tijd in leven,zou graag weten wie...Ik zou best eens willen praten bijv juffrouw Els,de weekend juf.Daar was met recht GOEDE TIJDEN ..SLECHTE TIJDEN. Wie weet er nog wat over.....

  tehuis DE SCHUTSLUIS, 1946

  was een leuke school,mijn eerste echte school-liefde,Willie van de kamp.

  was een leuke school,mijn eerste echte school-liefde,Willie van de kamp. naast de patatzaak en bij cjamin.Zonder viaduct, Grote bel in de gang.

  Elout van Soeterwoudeschool, 1950

  juffrouw v.

  juffrouw v.d Tas,meester Sijs,meester Berghsma ,later meester Nicolai, gijmmeester de ruiter ,Sijs was mijn favoriet,woonde op de Kanaalweg.Lekker dapper mannetje...juffr v.d Tas was een lieve juf,ook hadden we nog meester konijnenburg.. De grote bel in de hal en het bedelnegertje in de gang zal ik nooit vergeten. Mijn alleeerste echte schoolliefde..willie v.d kamp.Kesie Stofregen van de schoenmaker.Waar zijn ze gebleven ??

  Gereformeerde School - Groe..., 1946

  ?