Bekijk het volledige profiel van Koos Bakker en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Koos Bakker heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Met diverse onderbrekingen aan...

Met diverse onderbrekingen aantal opleidingen gevolgd (PDB, MBA, SPD): de richting opgegaan die ik nooit zou kiezen: boekhouden e.d.

2014, Koos Bakker

Hier heeft een heel tijd gesta...

Hier heeft een heel tijd gestaan: te veel om op te noemen; schrijf later nog wel wat. Daar komt ie dan: Vele goede herinneringen: leuke en gezellige school. Soms denk ik: ik heb te veel nagelaten te genieten van die tijd. De lessen en hun leerkrachten: Nederlands in 1e jr. dhr Rademakers (op zich goede leraar, had moeite met orde houden); vanaf 2e jr van Paul Klink: vaak te laat en veel lessen vol zelfwerkzaamheid (...). Duits van mw Van Ingen, Frans van mw Molenaar en Engels van mw Reynders ...betrokken en bevlogen leraressen, die meer aan taalkennis hebben overgebracht dan ik destijds besefte. Maatschappijleer, volgens mij van Els Bekkers? Ik was te serieus ... en zij ook; botsing van culturen en overtuigingen. Ik heb daar -geloof ik- vooral geleerd dat de maatschappij een lange gang is ;-) Muziek van dhr Hoogenraad (goede kerel, vaak mooie lessen); Natuur- en scheikunde in 2e jr van dhr V.d. Sluijs: een schooljaar lang dictee, meer NL dan N&S (netjes schrijven telde mee in cijfer...pfff); wat een verademing waren de lessen N&S in 3e+4e jr van dhr De Vries! Wiskunde van dhr Weiffenbach (prachtige verhalen ter inleiding van en nieuw onderwerp) en later dhr Van Bommel (goede kerel, snapte niet goed dat je het niet snapte?). Andere leerkrachten (zonder verder commentaar, hoewel sommigen daarvan wel in aanmerking komen): mw Heyboer (1e jr) en dhr Stoppelenburg [Biologie], dhr Gijsen [Geschiednis], dhr Gout (1e jr) en dhr Vergeer (niet heel veel indruk achtergelaten) [Aardrijkskunde], Last but not least: Ido Roeleven, n.m.m. dé drijvende kracht achter Geurt: goede kapitein en stuurman (later samen met Hans Kramer). Geweldig koppel!! De werkweken waren wmb. leuk: Vught (1e), Drenthe (plaats schier me ff niet te binnen) en Belgische Ardennen (Bohan?). Mooie tijd, leuke ervaringen ;-) Het is maar een greep uit de herinneringen. Mede-leerlingen komen er mss. later nog wel bij.

2012, Koos Bakker
?