Koes deQuillettes

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Koes deQuillettes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Koes deQuillettes heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Na een slechte periode op de Olmenlaan MAVO werd mij geadviseerd om de MAVO3 te doen aan de Oranje Nassau! Was een leuke klas met 2 jongens (Giovanni Lanlohy en ik).

  Na een slechte periode op de Olmenlaan MAVO werd mij geadviseerd om de MAVO3 te doen aan de Oranje Nassau! Was een leuke klas met 2 jongens (Giovanni Lanlohy en ik). De rest allemaal meiden herinner me alleen nog Nelly Cooman! Het is achteraf toch allemaal goed gekomen. Vroeger wilde ik niet naar school maar later heb ik tot mijn 40ste avond school gedaan en heb nu een eigen mooi bedrijf!! Kijk op www.rcn.nu

  Oranje Nassau School, 1976

  Leuke tijd gehad en goede herinneringen.

  Leuke tijd gehad en goede herinneringen. Mijn beste vrienden waren Frenky Tuankotta, Simon Taniwel (helaas overleden) en Jopie Telussa. De vervelendste leraar was Boot kon kwaad worden om weinig. Offringa was "the best" hij had iets houterigs en had zeer droge humor maar kon ook streng zijn als het moest. Ik woonde aan de Oosterscheldestraat dan via Jan Laban een kauwgombal of centendrop voor één cent of 2 penny wafels voor 1 kwartje. Speelkwartier en dan met een tennisbal voetballen tegen de houten wanden die aan we aan beide zijkanten van de school hadden. Ik groet iedereen die bij me in de klas heeft gezeten en hoop dat het iedereen goed gaat.

  Stromenwijkschool, 1967

  Favoriete leraar was Sinke de Godsdienstleraar.

  Favoriete leraar was Sinke de Godsdienstleraar. Lekker relaxed voorlezen uit een mooi boek en ondertussen mocht je huiswerk maken voor het volgende vak. Jasperse en Flipse en Koster waren ook OK. Maar de rest van Aalst, Visser en Moens dat waren de mannen die met ijzeren hand wilden regeren. Maar goed, de school heeft goede herinneringen, gezellig in de aula bij de soep automaat. Brood je bij de bakker, kortom ik had het slechter kunnen treffen.

  Olmenlaan Mavo, 1973

  ?