Bekijk het volledige profiel van koert vanveen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

koert vanveen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Wat een tijd, en wat veel gele...

Wat een tijd, en wat veel geleerd! Werk nu bij het andere callcenter (www punt annie *******) ben ook te mailen: koert29 staart hete mail ******** jullie weten wel wat ik bedoel met de sterren, das 'tpuntjeennl (adres van lang geleden :) ) Ben slecht in jaren en weet dus niet of ik de jaren goed ingevuld heb. Wat heb ik meegemaakt: De grote leerlingenstaking, het planten van de boom (afstudeerkado van het jaar voor mij) en Sien. Verder: Thomas, Hans, PJ, Henk Hofman. Mooie tijd, veel geleerd. Wil je weten wat? Vraag maar!

2004, koert vanveen

Wat een tijd, en wat veel gele...

Wat een tijd, en wat veel geleerd! Werk nu bij het andere callcenter (www punt annie *******) ben ook te mailen: koert29 staart hete mail ******** (adres van lang geleden :) ) Ben slecht in jaren en weet dus niet of ik de jaren goed ingevuld heb. Wat heb ik meegemaakt: De grote leerlingenstaking, het planten van de boom (afstudeerkado van het jaar voor mij) en Sien. Verder: Thomas, Hans, PJ, Henk Hofman. Mooie tijd, veel geleerd. Wil je weten wat? Vraag maar!

2004, koert vanveen
?