Bekijk het volledige profiel van Koert Valkenburg en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

Koert Valkenburg heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Knikkeren, tollen en scate bor...

Knikkeren, tollen en scate borden. En met de fiets naar school komen mocht echt niet! Tot ik verder weg ging wonen in Riethoven...

2006, Koert Valkenburg

Was allemaal ok. In drie jaar ...

Was allemaal ok. In drie jaar afgerond. Verliefd op Monique D. Waar ben je nu??? Ik was die jongen met die Honda MTX brommer! ;-)

2006, Koert Valkenburg

Kun je hier ook daten? :-) ...

Kun je hier ook daten? :-) Pastoor Aelen Mavo: Ik was altijd die stille, verlegen, jongen die aan het voetballen was met een colablikje op het schoolplein. (Ja, dat doorkijk gaatje in een van de wanden in de houten noodlokalen heb ik gemaakt.. sorry!!!) En keek vol bewondering naar de stoere jongens en meisjes die rookte op het schoolplein! De school vond ik wel ok. Vrienden uit die tijd, waar mij nu even de namen van te binnen schieten, waren Anton (fietste ik altijd mee van en naar Riethoven), Bartje (mocht ik altijd mijn brommer neerzetten als ik naar de Pijp of het Pumpke ging), Gerard (had een mega snelle commodore64 computer waar we (ge-hackte) computer spelletjes uitwisselde), Jean-Pierre uit Steensel (die gewoon een goed hart had) en Geert (die super stoer was)... Mijn eerste kus was van Natasja v. L. of van Sandra K. Dat weet ik niet meer... Maar was wel heel ok (van allebei). En ik was al die tijd verliefd op Nicole Ligthart (zo'n mooi lang krullend haar.. maar zo onbereikbaar) ;-) Maar ja, ik hield me toch meer bezig met het opvoeren van mijn Honda MTX en mijn Zundapp die ik van mijn broer had overgenomen... Ik was een van de weinige die nog nooit bier had gedronken voor mijn 16e; kwam ik achter tijdens het examen feest in het Pumpke :-)

2006, Koert Valkenburg
?