Bekijk het volledige profiel van koert dekker en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

koert dekker heeft 2 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik deed de avondacademie, veel...

Ik deed de avondacademie, veel herinneringen: het Henkespand in delfshaven, voorde eerste keer naaktmodeltekenen! grafiek bij kees Spermon, Henk de Looper, Arie van Geest, Klaas Gubbels, Kees Franse was mijn eindexamendocent, maar overleed net drie weken voor mijn eindexamen! Ik was de eerste die (ondanks de afspraak dat het niet meer mocht gebeuren) al weer gaatjes in de nieuwe muren in het pand aan de Blaak mocht boren om mijn werk op te hangen. Inderdaad ook veel Dizzy, Sjaan en heavy!

2004, koert dekker

eerst in het houten noodgebouw...

eerst in het houten noodgebouw in de mauritsstraat (waar nu de schouwburg staat) ik herinner me jufr. Mossel (lieve juf!) jufr Lintner (oud kreng) Ik zie ze nog dirigeren met een lineaal als we een karretje op de zandweg moesten zingen! een strenge maar toch aardige surinaamse juf, en juf Herselmans in de laatste klas.Ooit nog wel eens op een reunie geweest. van leerlingen herinner ik me Bart van Dipten, John ..... Gerry Moedt (later naar Groningen verhuisd) en we hadden geloof ik 3 Tineke's in de klas! En natuurlijk die ijskoude flessen schoolmelk die we moesten drinken. Ik woonde toen op de westerkade, en ging 's avonds nog wel eens voetballen in het Park waar Jelte Bakker woondde.

2004, koert dekker
?