Bekijk het volledige profiel van Koert Broersma en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

Koert Broersma heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Afkomstig van de MULO te Rozen...

Afkomstig van de MULO te Rozenburg. Behoorde tot het viertal Rozenburgse 'nozems' (samen met Peter Jacques, Wim Schrooten en Gerard van Linden) dat met lang haar en Puch de boel wel even op stelten kwam zetten. Stroomden vanaf de MULO in in HAVO-4 en werden op de eerste dag al, toen we met ronkende brommers het schoolplein op kwamen rijden, door een woedende en schreeuwende rector Kruithof in de beklaagdenbank gezet. Vanaf dat moment kwam het nooit meer goed... Legendarische leraren: Klooster (economie), Vermeulen (altijd stampend door de gangen), Miedema en een godsdienstleraar (Korevaar?) in wiens agenda wij stiekem blote dames hadden geplakt....

2004, Koert Broersma

School met veel "sociale contr...

School met veel "sociale controle". Maar wat wil je in zo'n klein plaatsje als Rozenburg? De heer Van Marle als directeur en andere leraren als Bruins, Oosterhagen, Vlieger. En wie herinnert zich uit deze periode als invalkracht de legendarische heer Van Harten nog?????

2004, Koert Broersma

1 jaar slechts, alleen de zesd...

1 jaar slechts, alleen de zesde klas. Hierna naar de MULO aan de overkant. Meester Memelink was hoofd van de school. Namen die ik me nog herinner: Gerard Schipper, Kees van Sinderen, Eleanor Dekker, Tina Breeuwsma.

2004, Koert Broersma
?