Bekijk het volledige profiel van Koenraad Appelo en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Koenraad Appelo heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Na een avontuur op de Universi...

Na een avontuur op de Universiteit ben ik op deze school beland. Ik zat al een tijdje op deze school en Duncan Megens noemde mij altijd Appelo, waardoor tot ver in het tweede jaar iedereen dacht dat ik Appelo heette. En zelfs bij het behalen van mijn Propedeuse wisten de leraren mijn voornaam nog niet. Het was gewoon Appelo Appelo geworden. Dit is ook een handig meel adres bij Heetmeel geworden. begin 96 begon ik met afstuderen, maar mijn begeleiders bij Holland Signaal hadden geen tijd. Zij gingen 2de maand van mijn drie maanden afstuderen op vakantie op een bootje de radar testen. Daarna zou ik aan de beurt komen. Toen kreeg ik te horen dat ik het zonder begeleiding niet kon???? GOED argument, man. En waar waren jullie dan???? Op mijn knieen gegaan en ik kreeg 2 maanden uitstel. Gingen ze weer een maand op een bootje!?? Toen was ik het beu!! Ben ik eind dat jaar bij Philips afgestudeerd. Dat was erg leuk. Begin 97 ben ik gaan werken. Stroet's z'n woorden ten spijt was er toch nog een baantje voor mij op de arbeidsmarkt. Ik moet eerlijk zeggen dat toen ik een uitnodiging kreeg om te gaan werken op de hoge school in Twente en ik hoorde dat Stroet daar de touwtjes in handen had. Ik mij geen moment heb bedacht. Maar het verbaast mij niets dat er nu een kroeg in de school aanwezig is.

2003, Koenraad Appelo

Ik heb Alexander(huppelde pup)...

Ik heb Alexander(huppelde pup) met een prikpen in zijn kont geprikt, omdat hij mijn prikplaat ( heel licht) had verkeukeld: allemaal heel logisch. In de 3de klas werd in nog door de Juffrouw in de hoek gezet: ik dacht toch echt dat dat niet meer kon en uit de tijd was. Helaas wat wist ik toen op die leeftijd: ik wilde wel wat bewijzen en leerde toch nog dat dat anders moet.Mijn liefdes (ik was snel verliefd, maar meisjes waar ik toch een paar keer verliefd op was:mede door de popcorn van de moeders) waren toch wel Karen Bartlema en Janita Hondebrink. De laatste ging na mijn verhuizing(dus school niet afgemaakt) met Hilco Bijsterveld en daar had ik toentertijd niet bijster veel mee op;-). Hij leek totaal niet op mij, dus daar snapte ik niets van: Kijk als ze nu voor Sander Boeckaert had gekozen... daar had ik wel mee kunnen leven: hij deed tenslotte aan atletiek en hij was goed!! Al met al beetje weinig indruk na gelaten, want ik word niet bij mijn leeftijd genoten genoemd... dus Jacko... Ik dacht dat ik wel populair was.. maar bleek het niet te zijn, hahahaha

2003, Koenraad Appelo

Met Arjen Kwint,Bart,Peter Mei...

Met Arjen Kwint,Bart,Peter Meijer,Grevers & Saxs spelend Twello als enige volwassene meegeweest naar Center Parks: de HuttenHeugte. De volwassenheid kwam doordat ik was blijven zitten:van Santen, de leraar Nederlands had daar het aandeel in en het zit me nog steeds dwars.Meijer weet dat ik het niet verdiend had te blijven zitten! Ik hoop nog ooit een mooie foto van Leonie Schulp ergens terug te zien! De bijnaam "Rappe Appe" kreeg in Van Brent Meijnema. Ik gebruik hem nog voor het internet! Thanks nog! (NaamAchternaamAtHeetMeel) ps Ik weet nog wel dat ik ooit gekozen werd tot klassevertegenwoordiger, maar dat ik dat absoluut niet wilde en nog steeds zit met de vraag: "waarom ik?" Jan Willem Jansen heeft de functie uiteindelijk alle jaren goed vervuld! Thanx again!

2003, Koenraad Appelo
?