Bekijk het volledige profiel van Koene Arie Kleinjan en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Koene Arie Kleinjan heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Wisten jullie dat er op de sit...

Wisten jullie dat er op de site schoolbank 3 nassauscholen voorkomen waarvan één voorheen Hillevliet, tjongejongejonge en zelfs de tel.info kon geen nummer terugvinden nondeju. Mijn verhaal staat uitgebreid op 1 van die sites. Op deze lijst komt piet v.d.Leeden voor, een oud klasgenoot. Helaas geen foto`s van die tijd, maar ik ontwaarde mevrouw de Vries en "Chriet Titulaer"Bies komt ook ergens op een foto voor. De grote fantast v.Klaveren junior zie je in geen velden of wegen terug (hij beweerde dat hij in Nieuw Guinea had gevochten, jaja. Meneer Snoep was uitermate getapt omdat hij geschiedenis invulde met eigen verhalen en soms dreigde hij met zijn lineaal aangezien er nog wel eens rumoer ontstond, maar hij sloeg nooit echt...jaren later zag ik hem met zijn zoon op tv in een kwis. van Prooien was ook leraar. v.Klaveren senior op dat moment directeur.Ik was verliefd op Willy de Waard, als het tenminste de dochter van een schoenmaker was. De buurt van de school is ernstig verpauperd, zie Beijerlandse laan enzovoort. Ik ben op zoek naar de totale cijferlast van ons examen uit 1966, misschien kan iemand mij daaraan helpen. It was a very good time, brothers and sisters from Nassau-college. Nova college heet de school nu toch of heeft er weer een naamsverandering plaatsgevonden, want zelfs bij de PTT en in telefoonboeken staan deze gegevens niet (meer) vermeld. Of is mijn oude Nassauschool ins blaue hineins opgegaan. Misschien hebben we er helemaal niet echt op gezeten hè. De VGLO werd opgevolgd door de LEAO, daarna de Nassauschool voorheen Hillevliet en last but not least Nova College, Veenoord 15, terwijl de telefoon is afgesloten, rara wie ben ik.

2007, Koene Arie Kleinjan

leuke tijd meegemaakt in een p...

leuke tijd meegemaakt in een prettige groep. Vlak voor examen flink gezopen met elkaar in Heemskerk. 16 jaar zijn inmiddels voorbijgevlogen, maar ik heb een goed gevoel overgehouden en denk met Levi weemoed aan Amsterdam terug aan de rakkers waarmee ik het HBO-MW-parcours heb afgelegd....Amsterdam is nooit meer hetzelfde gebleven nadien. Hoe geil was ik op Marian maar zij vond 7 jaar leeftijdverschil te groot, zucht...had ik maar op een ander paard gewed, dan was de nederlaag te verdragen. Immy mocht er ook best zijn, zij hield van Eric Clapton en was zonder dat ze er erg in had buitengewoon sexy, te christelijk I presume....Zonder gekkigheid, dit was voor mij een byzonder prettige periode uit mijn leven die ik niet heb willen missen.

2005, Koene Arie Kleinjan

Ik was gek op Mea Stolk, maar ...

Ik was gek op Mea Stolk, maar zij had Huib al en ze zaten voor me in de Harmoniebioscoop zucht. Heer Leeuwenburg heerste als geen ander. De leraren jijden met elkaar, maar als ons hoofd boos was op één der leraren sprak hij hem met U aan. Dan was er de beroemde zolder waar je terecht kwam als je iets op de kerfstok had. Prachtig was dat want je kon via de zolder op het dak en aanschouwde een schitterend panorama. De Harmonie was het vlooientheater in de Slaghekstraat waar vele klassiekers op ons netvlies verschenen zoals Guns of Navaronne. Heer Kooiman was een driftkikker soms herinner ik me als je hem tegenwerkte. De foto van klas 2 maakte mij wat melancholisch want ik had net de ULO geruild voor de LEAO op de Hillevliet. Wiebre de gaperszoon op de hoek van de Dorpsweg die mij niet op zijn verjaarspartijtje uitmodigde de smiecht, het zij hem vergeven. Mea die mijn hart sneller had laten kloppen maar voor Huib had gekozen. Hans Walinga ook van de Franseschool. Ali niet te vergeten, een gezonde hollandse meid enzovoort. Hoe zouden we toch terecht gekomen zijn, de één advocaat, de ander misschien putjesschepper of dominee. Misschien wat voor KRO-reunie of een klasseruine voor later tegen ons pensioen aan. Mogelijk tot ziens. Wie herinnert zich niet de winter van 62, Reinier Paping wint de barre 11stedentocht. Vanaf de Dorpsweg worstel ik me een weg door de meterslage sneeuw teneinde de Metro op de Pleinweg te bereiken waar de Guns of Navaronne op de kijker liggen te wachten. Gregory Peck is een van de hoofdrolspelers en er staat een schier oneindige rij om naar binnen te dringen. De leeftijdsgrens ligt op 14 hetgeen ik manmoedig probeer te bevestigen...Het lukt en met rosse wangen aanschouw ik de w.o.2 episode....In de pauze wordt gecollecteerd met een kerkzak voor Ronald MacDonald oh nee sorry, het was voor ik kan zwemmen, mijn ouders niet of was dat iets later, het BIO-vakantie/oord may ring a bel...

2005, Koene Arie Kleinjan
?