Ontdek PLUS

Koen van Gestel

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Koen van Gestel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Koen van Gestel heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  .

  ...Heer Brugman met z'n hamer en z'n sloffen... ...Mevrouw Pol met haar smurven... ...Knapen met zijn sinaasappels tussen de lessen door... ...van Oirschot met haar soms wat te gewaagde outfit :-)... ...Gronert en zijn bepaald soort woordenschat ;-)... ...van Nieuwenhuizen die flink tegen het bureau aan trapte wanneer er te veel rumoer was... ...van Dongen met altijd een goed humeur zo nog een aantal... Heb wat lang gedaan over de Havo (7 jaar). Hadden er 6 moeten zijn, maar werd bezeten van het spelen van gitaar in een bandje... Het laatste jaar was naar mijn smaak het leukst. Ook al was het voor de 2e keer, het uitstapje naar Praag was wederom geslaagd. Is ook een prachtige stad (mooiste van Europa voor zover ik de steden ken in Europa).

  Bracbant havo, 1987

  Als proefkonijnen begonnen we in 1994 aan de opleiding multimedia al was daar in het begin weinig sprake van.

  Als proefkonijnen begonnen we in 1994 aan de opleiding multimedia al was daar in het begin weinig sprake van... The battle tussen Apple of PC's... Leerkrachten die het niveau van sommige leerlingen niet kon volgen (rara!)... Uitstapje Gran Dorado met wat klasgenoten op eigen initiatief... en ja Ben....wat moesten Roald enzo met die 2 Duitse chicks? :-) Gran Dorado 1999 ?

  Grafisch Lyceum Eindhoven, 1995

  Voetbal in de Haagenakker ;) Overlopertje op het grote schoolplein Knikkeren!! Ook de leraren zijn me bijgebleven; - Meester Driessen kan niet piesen - Meester Mais met zijn hoofd bewegend tijdens het fietsen - Meester Pellenwever opverend op z'n

  Voetbal in de Haagenakker ;) Overlopertje op het grote schoolplein Knikkeren!! Ook de leraren zijn me bijgebleven; - Meester Driessen kan niet piesen - Meester Mais met zijn hoofd bewegend tijdens het fietsen - Meester Pellenwever opverend op z'n sandalen tja, lang geleden...

  De Vorsenpoel, 1980