Bekijk het volledige profiel van Koen "SpeedyKoenzalez" deBruin en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

Koen "SpeedyKoenzalez" deBruin heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Leuke thema-avonden en superge...

Leuke thema-avonden en supergezellige sfeer (nog steeds btw!)

2006, Koen "SpeedyKoenzalez" deBruin

Het werd een stuk minder als j...

Het werd een stuk minder als je het vergelijkt met de Wegwijzer. Veel andere maniertjes en lesmethodes maakte het laatste jaar tot de minste van mijn basisschool. Daarbij hadden we een leraar (de Rijk) die tegen overspannenheid aanzat en dus gewoon niet les kon geven. Dit ten nadeel van Rob van Dijk, die nog steeds een "dijk" van een leraar is en waarvan ik (en ik denk ook vele anderen) veel van geleerd hebben.

2004, Koen "SpeedyKoenzalez" deBruin

Der ging een wereld voor me op...

Der ging een wereld voor me open op het moment dat ik van me basisschool afkwam en naar het Alkwin ging. Te veel kwam op me af, waardoor ik mezelf ook heb leren kennen. Ook al was ik de 2 jaar lang in de brugklas de pispaal van de klas. If it doesn't kill you, it will make you stronger. Dat geld cker voor mij. De jaren daarna heb ik het goed naar me zin gehad, op schoolfeesten (met de ferrari van Spook) en ook in de klas zelf (met de waterscooter van Postma). Wat me verder nog bijgebleven is: zijn de bommelding en de lessen wiskunde van van Nuchteren waar ik dubbel heb gelegen van het lachen. Al met al een leuke tijd dus, waar ik cker als mens ook heel veel wijzer ben geworden.

2004, Koen "SpeedyKoenzalez" deBruin
?