Koen deVries

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Koen deVries en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Koen deVries heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Eerst Havo 4 en 5 Die waren zwaar, vooral de 4e, wow! Ik kwam van de BSG in Bergen af, waar je geen wis en scheikunde in het eindpakket had, nou dat heb ik geweten.

  Eerst Havo 4 en 5 Die waren zwaar, vooral de 4e, wow! Ik kwam van de BSG in Bergen af, waar je geen wis en scheikunde in het eindpakket had, nou dat heb ik geweten... Ik liep bijna een jaar achter. Maar met 5-en, 6-jes en een 7-tje her en der toch dr doorheen gekomen. Examen was eigenlijk een makkie, toen waren het alweer 8-en geworden En omdat ik eigenlijk bijgod nog niet wist wat na school te gaan doen, en een verre blik op studeren er al was ook maar VWO gedaan. Juffouw Gersie herinner ik me nog, we zaten meestal weg te dromen met steelse blikken op haar benen ;-) Natuur- en Scheikunde, dat waren van die kleine giftige mannekes, waarvan ik vooral me de natuurkundeleraar weet te herinneren, die altijd zeer trots was op zijn stentorstem. (Waar hij later nog helaas op ongelukkige wijze mee te maken kreeg..) Mar ze hebben het me wel geleerd, ook al was (en ben) ik niet zo van de studeerderige. Wiskunde was een regelrechte ramp, maar uiteindelijk ook dat onder de knie weten te krijgen. Ik zat eigenlijk al die jaren naast Peter Toussaint, iemand van wie ik nu niet weet hoe het 'm vergaat. Ah! Ik weet ook nog van dat stelletje boere-zonen achter mn rug, die het grappig vonden de, door minder dagelijks trekkerrijden en bollenvervoer minder uit de kluiten gewassen medeleerling met passers in de rug te prikken. Ik was woest. Heb 'm ruckzichtlos een mep verkocht met mijn goed gevulde etui. In een enkele zwaai achterom, recht voor z'n kanis! Gelukkig was er Tim, toen al een beer van een jongen, er om de vuistenzwaaiende derper van me af te trekken. Als je het ooit leest Tim: nogmaals bedankt :-) Van het VWO herinner ik me de biologielessen naast Frank Oppedijk. Oops, viel daar zomaar -alweer- een fles ether om... Hihi...de hele klas was high ;-) Maar waar die fruitvliegjes nou gebleven waren? D'r zijn gewoon teveel herinneringen om op te noemen, de meeste nog leuk ook! Tot zover even. Ohja: ik ben scheikunde gaan studeren, nog afgemaakt ook, maar ben daarna na via een switch in de computers terecht gekomen en doe tegenwoording internet telefonie voor het ROC van Amsterdam, waar ik woon ook. Groeten Koen de Vries (die stille jongen met dat blonden bloempotkapsel, dat ineens veranderde in stekeltjes!)

  Noord Kennemerland, nu Will..., 1982

  ?