Ko Weele

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ko Weele en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ko Weele heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Van 1984-1987 was ik promovendus op het Instituut voor Theoretische Natuurkunde aan de Valckenierstraat onder begeleiding van Prof.

  Van 1984-1987 was ik promovendus op het Instituut voor Theoretische Natuurkunde aan de Valckenierstraat onder begeleiding van Prof. Dr. Hans Capel. Het was een geweldig leuke samenwerking en bovendien heel productief. Ook in alle andere opzichten was mijn promotieperiode in Amsterdam een gelukkige tijd, waaraan ik meer mooie herinneringen bewaar dan in dit korte tekstje passen. Mijn proefschrift (16 december 1987) was getiteld: "Scaling and Squeezing in Nonlinear Dynamics".

  Universiteit van Amsterdam ..., 1984

  Van 1978-1983 studeerde ik Natuurkunde (voorkandidaats met bijvak Scheikunde, nakandidaats met groot bijvak Wiskunde) aan de Universiteit van Utrecht.

  Van 1978-1983 studeerde ik Natuurkunde (voorkandidaats met bijvak Scheikunde, nakandidaats met groot bijvak Wiskunde) aan de Universiteit van Utrecht. Ik ben afgestudeerd in de Theoretische Natuurkunde bij Prof. Dr. Gerard 't Hooft, de latere Nobelprijswinnaar, op een scriptie getiteld: "The Inflationary Universe" (1983). Utrecht vond ik een gezellige studentenstad en vormde het romantische decor van enkele zeer dierbare herinneringen. Van de Universiteit in de Uithof was ik minder gecharmeerd hoewel ik er natuurlijk toch wel mooie jaren heb beleefd dankzij de inspirerende, soms zelfs uitgesproken briljante medestudenten en professoren. Erg leuk vond ik ook de leraarsopleiding (die ik ernaast deed) en de bijbehorende stages op diverse middelbare scholen in Utrecht.

  Universiteit Utrecht, fac. ..., 1978

  De grappen van Louis Geirnaerdt, de pauzes waarin we met zijn allen naar het huis van Jeroen Vermeer gingen, de vriendschap met Ad Zanen, de lessen van juf Jansen, de Romereis, de eerste kus.

  De grappen van Louis Geirnaerdt, de pauzes waarin we met zijn allen naar het huis van Jeroen Vermeer gingen, de vriendschap met Ad Zanen, de lessen van juf Jansen, de Romereis, de eerste kus. 'k Heb meer mooie herinneringen dan ik kan opnoemen. Hoe zou het gaan met iedereen? Met een enkeling heb ik gelukkig nog wel eens contact maar wat doen alle anderen? Als je dit leest: ik zou het heel leuk vinden om een levensteken van je te ontvangen! Mijn e-mail adres is *******

  Het Goese Lyceum, 1972

  ?