Ko Bazen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ko Bazen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ko Bazen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Na heel veel nadenken schoot me de naam van de school pas te binnen.

  Na heel veel nadenken schoot me de naam van de school pas te binnen. En meer dan matjes vlechten kan ik me helaas niet herinneren. Wel staat het plein, aan de voorkant, me voor de geest, met een groot hek ervoor.

  v/m Koningin Emma Bewaarschool, 1954

  Ik heb eerst nog een jaar of twee in een houten noodgebouw gezeten; daarna kwam het permanente gebouw klaar.

  Ik heb eerst nog een jaar of twee in een houten noodgebouw gezeten; daarna kwam het permanente gebouw klaar. Wel spannend, zo'n spliksplinter nieuw gebouw. Leuke herinneringen, maar ook mindere, zoals tussen de middag strafwerk moeten maken bij v.d. Lande (leraar Duits) die ondertussen op de vleugel 100 maal hetzelfde deuntje zat te oefenen! Afgrijselijk. Enkele andere leraren (Ketting, directeur), Houtman (Engels, erg aardige man). Back (Frans, vreselijk streng; je kom hem zo leuk laten lopen door een propje op je bank te leggen, dan ruimde hij het op). Van der Veer (Goofy). Ik het trouwens heel goede herinneringen aan de reunie in 1991.

  Elout mavo, 1961

  klas 1 en 2: juffrouw Poot (ik weet nog dat ze 21 juni jarig is (was?).

  klas 1 en 2: juffrouw Poot (ik weet nog dat ze 21 juni jarig is (was?). ik denk dat het haar eerste klas was na de kweekschool klas 3: juffrouw Booster - verschrikkelijk oud mens vond ik dat, altijd in het zwart gekleed klas 4: veel verschillende invallers klas 5: meester Ijongh (kwam toen net op school) - aardige man met een gouden brilletje en een 'draaiorgel' klas 6: de 'bovenmeester' Van Gorcum, met z'n niet aan te horen blokfluit

  Groen van Prinstererschool, 1955

  ?