klazina castelijns

Kent 33 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van klazina castelijns en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  klazina castelijns heeft 2 klassenfoto's en kent 33 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  er zaten van die draken van juffrouwen op school, sommige meesters waren wel gezellig, zoals meneer Kats, die volgens mij tegen alle vrouwen die bij hem in de klas hebben gezeten gedag zegt, hij was echt een lieverd.

  er zaten van die draken van juffrouwen op school, sommige meesters waren wel gezellig, zoals meneer Kats, die volgens mij tegen alle vrouwen die bij hem in de klas hebben gezeten gedag zegt, hij was echt een lieverd. De rest praat me er niet van. Bij mij in de klas zaten; Ingrid Plug, Jolanda Pluim, Jolanda Moes, Steiny Dekker, Anja Kremer, Ellen Bijsterbosch, Sjoukje Spier, Gerda de Graad en vele anderen.

  De Bernisse, 1974

  Wij waren de eerste klas die zijn begonnen met een musical, de onze heette de Hobbit.

  Wij waren de eerste klas die zijn begonnen met een musical, de onze heette de Hobbit. Onder leiding van meneer de Leeuw. Wij hebben twee jaar achtereen les van hem gehad.

  Jan Campert, 1968

  we haddden als juf,juffrouw van Gent, zij woonde toen in de Aagje Dekenstr.

  we haddden als juf,juffrouw van Gent, zij woonde toen in de Aagje Dekenstr. 2 Ik zat in de klas met, Willie Jacobs, Pedro Vermaat, Michiel de Klerk, Hendrik Voogd, Nico Verhulst, Ineke ...., Carola ....., Dikie Verhoeven, Jan Spros, Wilma Strik,

  Kleuterschool Pinkeltje, 1966

  ?