Bekijk het volledige profiel van Klaziena Bos-Koops en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

Klaziena Bos-Koops heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Deze school stond in de slak w...

Deze school stond in de slak waar nu de woningver.Hoensbroek zit Ik kan mij er alleen maar herrineren dat er een stijle ijzeren trap aan de zijkant was .Helaas he ik er maar 2 jaar op gezeten 3 de en 4 de klas en ken er alleen maar nog juffrouw van der spoel herrineren met een hoge blonde knot.

2004, Klaziena Bos-Koops

Ik heb maar 3 jaar op deze sch...

Ik heb maar 3 jaar op deze school gezeten waarbij ik in eerste klas ben blijven zitten.Helaas heb ik er te kort op gezeten om de meisjes nog te kennen

2004, Klaziena Bos-Koops

Wij kwamen met 6 meisjes in de...

Wij kwamen met 6 meisjes in de 5 de klas op een jongensschool omdat deze voor de eerste keer gemengd zou worden met meisjes. In 1966 (ik werd 12 jaar ) toendertijd bestond de school alleen maar uit jongens .Ik heb er in die 2 jaar nog een leuke tijd aan overgehouden vooral sporten met de jongens(was er toen erg goed in turnen,slagbal etc..) Meester Brassé heb ik ooit nog eens na 25 jaar gezien en meester Bus vond ik niet zo streng tegenover ons meisjes. De jongens moesten er aan wennen dat hun voor het eerst meisjes in de klas hadden.Enkele namen ken ik nog herrinneren,John Kromhout ,Math Schoonbrood, Frits Postema Mia Maas,Jos Moonen,Tom v.Krevel,Johan Wassink.

2004, Klaziena Bos-Koops
?